Válaszd az angolt, ha tudod

Összegyűjtöttük nektek azokat a magyar és angol nyelvű portálokat, amelyek naprakészek, megbízhatóak, és folyamatosan szolgáltatják a fontos tőzsdei híreket. Ezek a weboldalak óriási segítséget jelentenek a kereskedés során, de akkor is hasznosak, ha nem kereskedsz, csak szeretnél képben lenni a gazdasági és pénzpiaci változásokkal.  A felsorolt oldalak amellett, hogy tőzsdei híreket olvashatunk rajtuk, fontos technikai és fundamentális elemzéseket, interjúkat és érdekességeket is tartalmaznak.

Természetesen előnyben vannak azok, akik beszélnek angolul, mert magyarul a híreknek és az elemzéseknek csak egy része jelenik meg, azok is egy kicsit csúszva. Természetesen a kereskedés sikere nem azon múlik, hogy valaki beszél-e angolul, de mindenképpen könnyebbséget jelent a tőzsdézésben, ha valaki a legjobb oldalakról tud informálódni.

A lista szubjektív, és az általunk kedvelt oldalakat gyűjti össze, ezért sok olyan portál kimaradt belőle, amely szintén nagyon színvonalas és naprakész. Nem is szükséges azonban túl sok portált figyelni, bőven elég például, ha 2-3 megtetszik az itt felsoroltak közül, és utána azokat követed napi szinten.

Magyar oldalak

portfolio.hu

eco.hu

gazdasagportal.hu

hvg.hu

vg.hu

Külföldi oldalak

investing.com

finance.yahoo.com

bloomberg.com

marketwatch.com

forexfactory.com

cnbc.com