Kevés megosztóbb bróker van a piacon, mint az IQoption. Első ránézésre nagyon szupernek tűnik minden, sőt egy ideig úgy is éreztem, hogy megnyertem a lottó ötöst velük, majd szépen halványodott a köd és elkezdtem tisztábban látni. Muszáj azzal kezdenem, ami szerintem furcsaság volt:

Demon kezdtem el tesztelni a felületet, mert automatikus demot kaptam. Még itt a bináris opciót és a CFD, Forex kereskedést nyomkodtam felváltva. Itt kezdődött a furcsaság, amelyről nem gondoltam még ekkor, hogy az.

iqoption

Könnyen ment, a demo számlán kerestem a pénzt. Rövid idő alatt viszonylag sokat. Gyorsan meggyőztem magam arról, hogy be kell fektetnem.
Éles számlás kereskedés már nem volt ilyen felhőtlen. Mintha valami más dimenzióba csöppentem volna. Ha nem lenne tapasztalatom, bemagyarázom, hogy azért volt mert izgultam stb. Nekem az volt a benyomásom, mintha az IQoption demo számla könnyítve lett volna. Ez jelenleg a véleményem.

IQoption szabályozás és platform

Szabályozott cégről van egyébként szó. Cipruson vannak bejegyezve a tőzsdefelügyeletnél. Az IQoption egy szabályozott bróker, viszont úgy vettem észre, hogy lazán kezelik a szabályokat. Nem baj, ez egy biztosítékot jelentett arra, hogy kifizetnek.

Platformjuk egyedi a piacon. Egy jó kereskedési felületet raktak össze. Gyakorlatilag csináltak egy óriási játszóteret a kezdőknek. Nem lehet elvenni az érdemet, mert tényleg élvezhető a kereskedés egy ideig. Kereskedési élmény szempontjából jó pontszámot kapnának.

IQoption kifizetés

A kifizetéssel nem voltam megelégedve az Iqoption brókernél. Megkaptam a pénzem, örültem neki, viszont nagyon nagyon lassan. Mikor elkezdtem kereskedni nem kértek semmiféle dokumentumot. Ennek még örültem is az elején, nem kellett bajlódni vele, mint sok szolgáltatónál. Ez az öröm a kivételnél megszűnt.
Amikor a pénzkivételre került a sor, jöttek az e-mailek, hogy mit kell elküldeni nekik. Ez egy jó hetes procedúra volt, mire mindent elfogadtak. Természetesen addig nem bírtam magammal és veszítettem kicsit a tőkéből. Ekkor jött, hogy nincs elegendő tőke a számlámon a kivételhez.
Nem baj, beadtam újra. Itt 3 nap kellett nekik, hogy elinduljon az összeg, majd egy hét alatt megjött a számlámra. Az IQoption kifizetés, leszámítva a tranzakció idejét, több, mint 2 hétig tartott. Ez szerintem nagyon sok.

iqoption

IQoption ügyfélszolgálat

Angol nyelven érhető el, legalábbis nekem angolul írtak. Nem volt gond vele, viszonylag gyorsan reagáltak.

Összességben én nem folytattam a kereskedést náluk. Nekem sok volt a demo számla bizonytalansága a fejemben és a lassú kifizetés. Én azt szeretem, ha korrektek a feltételek. A dokumentumokat elküldöm, de a kereskedés előtt legyen elkérve ne utána. A demo számlán pedig korrekt feltételek kellenek és legyen ugyan az, mint az éles rendszer.

Regisztrálj az általunk ajánlott brókerhez. Ott rendben működnek a folyamatok :

iqoption