Magyarországon a legtöbb kereskedő kezdő. Elég szűk réteg űzi hivatásszerűen a kereskedést. A CBFinvest kifejezetten a kezdőknek ideális választás.
Több tényezőben is abszolút piacvezető Magyarországon a cég. Ezeket a tényezőket próbáljuk most összeszedni neked, hogy meg tudd hozni a legjobb választást.

cbfinvest

CBFinvest biztonság:
 • Fontos a biztonság és a megbízhatóság. Jelenleg szerencsére eléggé letisztult a piac, aminek hatására sok inkorrekt bróker lekerült a térképről, viszont így is maradtak még. A CBFinvest azért is nagyon jó választás, mert úgy vettük észre, hogy nagyon szigorúan betartják az EU-s játékszabályokat. A Ciprusi Tőzsdefelügyelet felügyeli egyébként őket.
 • Kifizetés: Talán a kifizetésekben a leggyorsabb a cég a piacon. Bármi is történjen, 24 órán belül utalják ki a hozamodat, vagy akár a teljes tőkédet. Abszolút korrekt, nem kérdeznek, nem próbálnak meggyőzni, hogy ne vedd ki.
CBFinvest oktatás és platform
  • Oktatás: Profi az oktatás színvonala. Az a jó náluk, hogy nem csak a nagy befektetések mellé adnak oktatást, hanem mindenki megkapja a segítséget. Küldenek minden reggel egy e-mailt, amely külsős oldalak előrejelzéseit tartalmazzák. Gyakorlatilag külsős oldalak tippjei vannak benne. Ez nagyban megkönnyíti a döntést.
   A feltöltés után kapsz plusz oktató videókat még azok mellett, amik amúgy is elérhetőek az oldalon. Mindezt magyar nyelven.
   Ha komolyabb befektetésen gondolkozol, akkor pedig egy komplett képzést kapsz tőlük a kereskedés témakörében. Itt hozzáértő emberek oktatnak csak téged.
  • Platform: A CBFinvest kereskedési felülete nagyon látványos szerintem. Nevezhetjük felhasználó barátnak. Amit hiányolok, az a több indikátor, igaz, amikor több van, akkor meg elveszek köztük. Jól használható és működik, ellenben néhány szolgáltató kereskedési felületével.
 • CBFinvest Demo: Adnak demo számlát, ha kéred, ráadásul segítenek is kipróbálni a kereskedési felületet.

cbfinvest

CBFinvest ügyfélszolgálat:
 • Ügyfélszolgálat: Gyorsan reagálnak, ráadásul több nyelven, benne a magyar is. Először angolul írtam nekik, de jött a válasz magyarul. Amit kértem, azt elintézték, a számlámat viszonylag gyorsan hitelesítették. Minden gördülékeny volt, nem lehet panaszom.

Egyik cikkünkben arról írtunk, hogyan válassz brókert. Ezek alapján a cég teljesen ideális választás. Úgy gondolom, hogy egy magyar kezdő kereskedő, vagy akár minimális tapasztalattal rendelkező trédernek is nagyon jó választás a CBFinvest. Minden megkapsz, amire szükséged lehet a kereskedésnél. Abszolút magyar nyelvű a bróker, tehát e-mail, chat, telefonszám mindegyikén eléred őket magyar nyelven. Különösen tetszett a magyar nyelvű telefonos lehetőség.

A CBFinvest sajnos nem foglalkozik tovább CFD kereskedéssel, viszont regisztráljatok az általunk ajánlott brókerhez:

cbfinvest