Binatex szabályozás

Van egy rossz hírem, ha már véletlenül elkezdted a kereskedést a Binatex brókernél. Nincs semmilyen szabályozás, ami a kereskedőt megvédheti a brókercéggel szemben. Ők csak lebegnek a levegőben. Fontos, hogy a kereskedést olyan brókernél csináld, ahol a Ciprusi Tőzsdefelügyelet szabályozza a céget.

binatex

Az a gond, hogy szabályozás nélkül nincs védve a kereskedő, a brókerrel szemben. Ha nem fizetnek ki, vagy rendellenességet tapasztalsz a kereskedési felületen akkor nem tudsz kihez fordulni a panaszoddal. Ez pedig egy fontos dolog. Ha utána olvas az ember a Binatex kereskedési felülettel kapcsolatos véleményeknek, kommenteknek akkor kiderül, hogy van is valóság alapja a félelmeknek.

Binatex platform

A kereskedési felület az egy játék platform. Leginkább a célközönség, amelyet megcéloztak, a kisebb befektetői réteg. Találkoztam már néhány hirdetésükkel is, amely a demagógiáról, a gyors meggazdagodásról szól. Az ilyen jellegű reklámok egyébként tiltottak.
Visszatérve a kereskedési felülethez. Nem túl profi. El lehet rajta játszadozni, viszont ha valaki komolyabb befektetési élményre vágyik, akkor ne a Binatex felületét erőltesse. Amúgy sem ajánlott a kereskedés náluk. Sikerült letesztelni a kereskedési felületüket és sok furcsaságot tapasztaltunk. A demo számla könnyítve van, egyszerű rajta virtuális pénzt keresni, viszont amint élesbe vált az ember, érezheti a különbséget.

binatex

Még kínálnak bináris opciót, amelyet az ESMA betiltott. A kereskedőket nagyon érzékenyen érintette a Bináris opció betiltása, viszont ha már így alakult, akkor azokat a cégeket, amelyek még kínálnak, inkább kerüljük.

Binatex kifizetés

Ez a rész, mint ahogyan várható is volt az eddigiekből eléggé döcögős. Vannak Binatex facebook csoportok, ahol az emberek is leírják mennyire lassú a procedúra, ha éppen teljesül. Néha kifizetnek, de a legtöbbször nem. Az a meglepő, hogy ilyen internetes vélemények mellett még van aki befizet pénzt hozzájuk. Sokszor inkább utóbb kezdenek el az emberek olvasgatni, pedig előre kellene.

Binatex és MNB

binatex

Az MNB figyelmeztetést is adott ki a cégre, ami nem véletlen. Engedélyek nélkül tevékenykednek Magyarországon. Vigyázni kell az olyan platformokkal, mint az övék, mert a befektetésen esetlegesen megkeresett nyereséget jó realizálni is. Inkább az oldalon ajánlott brókerek egyikét érdemes választani.

binatex